BANDJE.png

Retreats

Dagretreat Heb jezelf lief 13/03/22

Heb je jezelf ooit verteld dat je niet goed genoeg was? Heb je jezelf ooit vergeleken met anderen en wenste je dat je mooier, slimmer, fitter of wat dan ook was, zoals die ander?
Je bent niet de enige.

We leven in een wereld die gericht is op status. Het is dus makkelijk om je eigen ergste criticus te zijn, in plaats van te houden van wie je simpelweg bent. Zovelen in onze samenleving worstelen met een gebrek aan eigenwaarde en eigenliefde.

 

Wil jij van jezelf leren houden precies zoals je bent? Hoe zou het voelen om jezelf te accepteren en eindelijk je waarde te erkennen? Als je jezelf ooit hebt afgevraagd hoe dat zou voelen, maar je weet niet hoe, dan ben je op dit dagretreat op de juiste plek! Julie en Eline zullen je onderdompelen in een dag vol zachte zelfliefde en zelfzorg.

Je wordt begeleid door verschillende ademhalings-, meditatie-, bewegingstechnieken en super zachte yoga om stress te verminderen, te leren loslaten en een liefdevolle verbinding te maken met je lichaam.

We zullen reflecteren over het concept zelfliefde en onze negatieve gedachten en overtuigingen van dichterbij bekijken. Zelfobservatie en introspectie zijn prachtige tools die we gebruiken om tot nieuwe inzichten te komen.
Je krijgt ook een stukje mee over zelfzorg volgens de traditionele Indische geneeskunde en gezondheidsleer Ayurveda.

Het beleven van zelfliefde is de sleutel tot ALLES. Het is de sleutel tot je gezondheid, je relaties, je financiën, je geluk en het hebben van overvloed. Je bent het waard om jouw goddelijke kracht en essentie, die liefde is, te voelen en te belichamen.
Kom samen met ons verbinden!

Wanneer? Zondag 13/03/2022 van 10u30-17u00
Waar? De Yogazolder, Astridlaan 180, Assebroek
Prijs? 111 euro
Wat mee te brengen? Notitieboekje en balpen, drinkfles, gemakkelijke kledij 

Om het persoonlijk en intiem te houden is de groep beperkt tot max 10 deelnemers.
Lichte lunch inbegrepen in de prijs.

BANDJE.png