top of page
BANDJE.png

Testimonials

"De massage is In - Druk - Wekkend"

- Lode

"De Ayurvedische Yoga massage is fantastisch. Nieuw voor mij met de combinatie van olie en kruiden, maar wat een heerlijk gevoel. Julie is zeer vriendelijk en bekwaam hoe ze je behandelt. Naar gelang wat je als individu aan kan. Ze vraagt regelmatig of de handelingen krachtig genoeg zijn of zachter mogen. De rustgevende muziek is enorm toepasselijk. 

Julie weet graag wie ze onder haar hoede heeft en waarom je haar capaciteiten opzoekt. Evengoed kan je in de stilte en concentratie genieten van haar handen en voeten die duwen en trekken aan je lichaam.
Ik heb het genoegen gehad in haar tentje op het strand tot rust te komen en een nieuw lichaam te vinden. Enorm bedankt, Mialma xxx"

- Tom

"Na de massage voel ik me telkens als herboren. JUlie is echt TOP. Je voelt dat ze dit doet met heel veel passie! 

- C.D.

"De lessen Yin Yoga zijn de perfecte manier om te ontspannen en alles eventjes los te laten. Niets anders brengt mij dat niveau aan ontspanning. Na de lessen voelt mijn lichaam veel lichter en aangenamer aan.

Julie verrast ook telkens met heel veel variatie in de lessen te brengen, dankzij haar brede kennis en ervaring." 

 

- Mylène

"Ik volg al meer dan een jaar Yogales bij Julie op woensdagavond in 'de Flow' en kijk er elke keer reikhalzend naar uit om in het midden van de werkweek even tot rust te komen en alle chaos en stress te late n verdwijnen uit mijn hoofd. Door de prachtige en rustige stem van Julie kan je even alle zorgen vergeten en voel je je op het einde van de les weer helemaal ZEN en kan je er weer voor een weekje tegenaan."

 

- Silvie

"Na een les Yin Yoga bij Julie heb ik steeds het gevoel een beetje een ander mens te zijn. De trage, rustige bewegingen van Yin Yoga zorgen dat je op een veilige manier de grenzen van je lichaam verkent. Hierdoor kan je rustig wat verkrampte plekjes los krijgen.

Julie Loodst je op een zachte maar vastberaden manier door de lessen. Het is een heling voor lichaam en geest."

 

- Jill

"Ik kijk altijd uit naar de Yin Yoga van Julie. Het is Yoga waarbij we alle spieren stretchen. Ook onze bindweefsels en gewrichten. Ons lichaam leert zich ook te ontspannen. Julie geeft ook altijd uitleg bij elke oefening, zodat we weten voor wat deze houding goed is. Op het eind hebben we altijd een heerlijke meditatie met de zachte stem van onze toffe Julie. Soms is het met klankschalen of met mantras. Na onze Yoga voelen we ons herboren en hebben we een zalige nachtrust.

Ik ben heel blij dat ik de juiste Yoga gevonden heb, na een lange zoektocht en vooral met een hele toffe lerares."

 

- Martine

"Met de altijd vrolijke Yoga-juf Julie start een heerlijke Hatha Yogales in Oostende. Deze zomer genoot ik van Yoga @ the beach, een unieke ervaring van Hatha Yoga met als extraatje het ruisen van de zee als achtergrondmuziek. Zalig om tot rust te komen met de zon op je snoet... een uurtje zinken in jezelf met ademhalingsoefeningen zoals de vuurademhaling, yogahoudingen zoals de zonnegroet en verder bouwen op meditatie...

De sessie wordt uiteraard afgesloten met een deugddoende relaxatie, met een zingende Julie.

Hatha Yoga? Ja, graag, omdat het voor mij een ideale combinatie is tussen spannen en ontspannen.

Geen acrobatie, maar op je eigen ritme (ademhaling) de houdingen uitvoeren. 

Daarna kan ik de hele wereld aan! Namaste."

 

- Tineke

bottom of page